Nystekte vafler er noe av det beste som finnes, og med det riktige tilbehøret så kan du gjøre dem enda bedre. Syltetøy og brunost er klassikere, men hvorfor ikke prøve noe nytt eller teste noe tilbehør med en ny vri? Under finner du vårt favorittilbehør som du bare må prøve på vaffelen! Hvorfor ikke til vaffeldagen 25 mars?

1. Vaniljeis og tutti frutti strøssel

Vaniljeis og strøssel

Du har kanskje prøvd vafler med is før, men prøv å dypp din isvaffel i tutti frutti strøssel. Ikke bare ser det fantastisk ut, det smaker helt himmelsk! Dette kommer til å bli din nye favoritt, og barna kommer til å elske dette tilbehøret også.

2. Nugatti og banan

Nugatti og banan

Dette er to ting som er veldig godt hver for seg, men sammen åpner de opp et helt nytt smaksunivers. Hasselnøttsmaken i Nugatti passer som hånd i hanske med banan, og at noe så enkelt kan smake så godt er ganske så utrolig. Denne er du bare nødt til å prøve, og beklager på forhånd om dette tilbehøret kan virke avhengighetsskapende.

3. Pisket fløtekrem og jordbærsyltetøy

Piskefløte og jorbærsyltetøy

Nypisket fløtekrem er det perfekte tilbehøret til vafler, og alt annet egentlig!  Du kan ha nesten hva du vil i tillegg da krem passer til det meste, så her er det kun fantasien som setter grenser. Hvis du spør oss så er det veldig godt med syltetøy til. Litt knust eller revet sjokolade er også fantastisk godt. Friske bær skal man heller ikke kimse av.

TORO Vafler 246g

4. Brunost og ferske bær

Brunost og ferske bær

Brunost og vafler er manges favoritt, men har du prøvd brunost sammen med ferske bær eller syltetøy? På mange måter er dette Norges svar på peanut butter & jelly, men med ferske bær smaker det enda bedre.

5. Rømme, syltetøy og ferske bær

Rømme, ferske bær og syltetøy

Dette er kanskje det mest klassiske tipset på listen vår over tilbehør til vafler, men den må rett og slett være med. Rømme og syltetøy passer strålende sammen, og hvis du ønsker å heve smaken enda et hakk så anbefaler vi å ha på litt ferske bær for å gi et friskt løft til denne folkefavoritten.