Det er mange som elsker å grille om sommeren, og noen tar det så langt at de griller nesten hver dag. Hvis du ikke har tilgang til en grill eller hvis du har blitt lei av grillmat, så finnes det masse sommerlig mat som du fint kan lage helt uten grill. Vi har samlet våre fem beste forslag til sommermat uten grill, og du finner helt sikkert din nye sommerfavoritt.

 

Chili sin Carne bowl

toro-chili-sin-carne-bowl

Frisk og god meksikansk vegetarrett med masse smak, som gjør deg god og mett. Her trenger du ikke grill, bare en kjele og en god kniv. Samt de ingrediensene du ønsker og vann. Denne retten tar heller ikke lang tid og er ferdig på ca. en halv time. Da har du mer tid til å nyte det forhåpentligvis solrike sommerværet 🙂
Gå til oppskrift

 

Baligryte med torsk

toro-baligryte-med-torsk

En kremet gryte med hint av karri, ananas og eple. Vanligvis bruker vi kylling, men denne gangen har vi valgt å bruke torsk i stedet. En eksotisk vri på torskemiddagen, som passer perfekt til late sommerdager som både lunsj og middag. Velg gjerne MSC-merket torsk fra Norskehavet og Barentshavet, som er bærekraftig fisket.
Gå til oppskrift

 

Bergensk fiskesuppe med gulrot og purre

toro-bergensk-fiskesuppe

Det er utrolig godt med fiskesuppe en varm sommerkveld. Bergensk fiskesuppe har en kremet smak som vi nordmenn har elsket i årtier. Selve suppen inneholder fisk, men det er veldig godt å ha litt ekstra fisk i også. Anbefales sterkt å servere med ferskt brød.
Gå til oppskrift
 

Kyllingburrito med agurk og koriander

toro-kyllingburitto-med-augurk-og-koriander

Alt smaker godt i en tortillalefse, og det gjelder selvfølgelig også TORO Chicken Chili Bowl. Dette er en skikkelig frisk og deilig wrap med masse smak. Denne oppskriften har allerede litt chili i seg, men hvis du liker det enda sterkere kan du alltid tilsette litt fersk og finhakket chili til sist. Dette tar heller ikke lang tid å lage. Hva skal du bruke all denne ekstra tiden på? 🙂
Gå til oppskrift
 

Thai blomkålsuppe

toro-thai-blomkålsuppe

Blomkålsuppe er en klassiker, som mange har som favorittsuppe. I denne oppskriften har vi krydret den litt med red curry som gir den litt mer sting. Suppe er et lett og mettende måltid som du kan spise når som helst, og passer veldig bra om sommeren. Det tar under 20 minutter å lage, og er verdt hvert eneste minutt!

Gå til oppskrift