Szechuan er en smakfull kinesisk rett med blant annet chili, paprika og hvitløk. Esken inneholder ris, kokosmelk, toppkrydder og miks for saus og marinade. Tilbered med kylling, brokkoli, rødløk og bambusskudd. Innholdet i esken er vegansk.
Mariner kjøttet Tøm miks for Kinesisk Szechuan-marinade i en bolle med 0,5 dl olje. Tilsett 400 g strimlet kylling og bland godt. Mariner i 5-10 minutter.
Kok risen Kok opp 5 dl vann og evt. ½ ts salt. Tilsett ris og la det småkoke i ca. 20 min.
Lag woken Stek det marinerte kjøttet i en stekepanne. Ha i 1 brokkoli i buketter, 1 rødløk i strimler, 1 boks bambusskudd (eller 250 g ferdig-wokblanding). Hell woksaus over og bland godt. Kok i 2 min.