Produkter / Pizza

TORO TORO Pizzabunn Italiensk

400g

TORO Pizzabunn Italiensk er laget av Tipo 00 mel som gir en ekstra sprø og luftig bunn. Passer til to tynne langpannepizza, eller fire runde porsjonspizza. Lett å like, lett å lage.

Tilberedning

  • 1.

    Sett ovnen på 275 °C eller maks temperatur, og sett inn pizzastein eller stekebrett til forvarming på midterste rille.

  • 2.

    Bland posens innhold med 3 dl (300 g) kaldt vann og 0,5 dl (50 g) olje. Elt 13 minutter i kjøkkenmaskin på middels hastighet, eller for hånd i 20 minutter.

  • 3.

    Del deigen i 4, ta olje på hendene og form til boller. Legg bollene på et oljet underlag. Hev tildekket i minst 30 minutter. Klargjør toppingen.

  • 4.

    Dryss godt med mel på et bakepapir, form varsomt bollene med hendene til runde, tynne bunner ca. 25 cm i diameter.

  • 5.

    Legg på topping.

  • 6.

    Stek en og en pizza på forvarmet pizzastein eller stekebrett i 5-8 minutter. Pizzaen er ferdig når osten er smeltet og gyllen.

Ingredienser

hvetemel, tørrgjær, salt.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratKostfiberMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
0 kcal0 g0 kJ0 g0 g0 g0 g0 g0 g
321 kcal9,1 g1353 kJ47 g2,3 g1,3 g0,97 g12 g0,5 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanuts
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av