TORO Pizzabunn Italiensk er laget av Tipo 00 mel som gir en ekstra sprø og luftig bunn. Passer til to tynne langpannepizza, eller fire runde porsjonspizza. Lett å like, lett å lage.
Sett ovnen på 275 °C eller maks temperatur, og sett inn pizzastein eller stekebrett til forvarming på midterste rille.
Bland posens innhold med 3 dl (300 g) kaldt vann og 0,5 dl (50 g) olje. Elt 13 minutter i kjøkkenmaskin på middels hastighet, eller for hånd i 20 minutter.
Del deigen i 4, ta olje på hendene og form til boller. Legg bollene på et oljet underlag. Hev tildekket i minst 30 minutter. Klargjør toppingen.
Dryss godt med mel på et bakepapir, form varsomt bollene med hendene til runde, tynne bunner ca. 25 cm i diameter.
Legg på topping.
Stek en og en pizza på forvarmet pizzastein eller stekebrett i 5-8 minutter. Pizzaen er ferdig når osten er smeltet og gyllen.