Vegansk : Inneholder ingen råvarerVegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.
Produkter / Ferdigretter

TORO TORO Japansk Teriyaki

372g

Teriyaki er en av de mest tradisjonsrike og populære sausene i det japanske kjøkken. Sausen er soyabasert og smaksatt med ingefær, lime og hvitløk. Esken inneholder ris, kokosmelk, toppkrydder og miks for saus og marinade. Tilbered med kylling, brokkoli, paprika og løk. Innholdet i esken er vegansk.

Tilberedning

  • 1.

    Paner kjøttet Tøm miks for Teriyaki-panering i en bolle med 3 ss olje. Tilsett 400 g strimlet kylling og bland godt. Mariner i 5-10 minutter.

  • 2.

    Kok risen Kok opp 5 dl vann og evt. ½ ts salt. Tilsett ris og la det småkoke i ca. 15 minutter.

  • 3.

    Lag woken Stek det marinerte kjøttet i en stekepanne. Ha i 1 brokkoli i buketter, 1 rød paprika i biter og 1 løk i strimler (eller 250 g wok-blanding) og stek det i noen minutter. Tilsett miks for Teriyaki-saus og 4 dl vann. Bland godt og kok i 5 minutter under omrøring.

Ingredienser

Ris: jasminrisPanering: maisstivelse, sesamfrø 18 %, sukker, salt, krydder(bl.a. kajennepepper, ingefær), rapsolje, lime, maltodekstrinSaus: sukker, maisstivelse, soyasaus 9 % (soyabønner,maltodekstrin, salt), gjærekstrakt, krydder (bl.a. hvitløk 2 %, ingefær,chili, paprika, spisskummen, nellik), salt, tomat, aroma, løk,fargestoff (ammoniert karamell), rapsolje, syre (sitronsyre), lime,maltodekstrinToppkrydder: paprika, chili, salt, krydder, persille, ingefær 5 %,hvitløk

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kJEnergi kcalFettMettede fettsyrerKarbohydratSukkerarterProteinSalt
2052.8 kJ484.5 kcal5.1 g0.9 g76.5 g17 g31.9 g3.2 g
483 kJ114 kcal1,2 g0,2 g18 g4 g7,5 g0,76 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av