Teriyaki er en av de mest tradisjonsrike og populære sausene i det japanske kjøkken. Sausen er soyabasert og smaksatt med ingefær, lime og hvitløk. Esken inneholder ris, kokosmelk, toppkrydder og miks for saus og marinade. Tilbered med kylling, brokkoli, paprika og løk. Innholdet i esken er vegansk.
Paner kjøttet Tøm miks for Teriyaki-panering i en bolle med 3 ss olje. Tilsett 400 g strimlet kylling og bland godt. Mariner i 5-10 minutter.
Kok risen Kok opp 5 dl vann og evt. ½ ts salt. Tilsett ris og la det småkoke i ca. 15 minutter.
Lag woken Stek det marinerte kjøttet i en stekepanne. Ha i 1 brokkoli i buketter, 1 rød paprika i biter og 1 løk i strimler (eller 250 g wok-blanding) og stek det i noen minutter. Tilsett miks for Teriyaki-saus og 4 dl vann. Bland godt og kok i 5 minutter under omrøring.