Retten har veldig lavt klimaavtrykk (< 1,35 kg CO2e/kg) med standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase.
Les mer om Klodemerket her
Les mer om Klodemerket her
TORO sjokoladeglasur til langpanne er en deilig sjokoladeglasur med god smak av sjokolade og kaffe. Passer perfekt som topping på langpannekaker med rikelig innhold til å dekke hele overflaten. TORO sjokoladeglasur til langpanne er enkel å bruke så her er det kun fantasien som setter grenser på pynten.
Bland godt sammen til en passe tykk glasur: – Glasurmiks – 1 dl flytende margarin (eller 100 g smeltet margarin som gir en litt stivere glasur) – 0,5 dl vann (tilsett vannet litt etter litt til den tykkelsen du ønsker)
Smør glasuren på kaken. Vegansk tilberedning: – Bruk melkefri margarin.
melis, fettredusert kakao* 6 %, solsikkeolje, glukosesirup, modifisertmaisstivelse, vanillin, kaffe, salt