UTZ Certified MB,UTZ Certified MB
Produkter / Sjokoladefondant

TORO Sjokoladefondant

232 g

TORO Sjokoladefondant er en fyldig, lun og smakfull dessert med smak av ekte belgisk sjokolade. Pakken inneholder to poser à tre porsjoner slik at du kan tilberede til akkurat så mange som dere er. En pakke gir da totalt 6 sjokoladefondanter

Tilberedning

  • 1.

    Sett stekeovnen på 200°C (over- og undervarme).

  • 2.

    Bland sammen 2 egg og 100 g smeltet avkjølt smør eller 1 dl flytende margarin. Tilsett begge posene og rør godt sammen.

  • 3.

    Fordel røren i 6 smurte ildfaste porsjonsformer (f.eks. kaffekopper, porselensformer eller tykke muffinsformer)

  • 4.

    Stek på midterste rille i ca. 8-10 minutter. Følg med mot slutten av steketiden da den kan variere i forhold til type ovn og størrelse på porsjonsformene. Fondanten er ferdig når den har stivnet langs kanten og kjernen fortsatt skjelver når man dytter forsiktig på formen.

  • 5.

    Server i formen eller hvelv ut på tallerken. 3 porsjoner: Følg tilberedningen over, men bruk kun en pose og tilsett 1 egg og 50 g smeltet smør eller ½ dl flytende margarin. Fordel i 3 porsjonsformer. Tips For lettere å hvelve fondanten ut på tallerken, klipp til bakepapir og legg i bunnen av den smurte formen. La fondanten hvile ca. 5 min etter steking. Skjær rundt kanten av formen og hvelv den over på en tallerken.

Ingredienser

sukker, belgisk sjokolade 27 % (kakaomasse, sukker, dekstrose, emulgator(soyalecitin)), hvetemel, fettredusert kakao, hevemiddel(bakepulver (kalsiumfosfat, natriumkarbonat)), rapsolje.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
307.3 kcal18.2 g1283.1 kJ29.4 g3.4 g0.4 g4.6 g22.4 g
439 kcal26 g1833 kJ42 g4,9 g0,5 g6,6 g32 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanuts
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av