ArrayVegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.UTZ Certified MB,UTZ Certified MB

TORO Sjokoladefondant

348 g

TORO Sjokoladefondant er en sjokoladedrøm av de sjeldne. Ferdig stekt er sjokoladefondanten flytende i midten, så når skjeen treffer fondanten flyter kjernen ut. Serveres lun med is til.

Tilberedning

  • 1.

    Sett stekeovnen på 200 °C (ved varmluft 190 °C).

  • 2.

    Rør sammen 2 egg, 1/2 dl vann og 150 g smeltet, avkjølt margarin/smør eller 1,5 dl flytende margarin. Bland inn posens innhold og rør til en jevn røre.

  • 3.

    Fordel røren i 6 ildfaste porsjonsformer/store amerikanske muffinsformer eller ca. 12 små muffinsformer, ca. 3/4 fulle. Bruker du papirformer, er det lurt å sette dem i et muffinsbrett når de stekes. Da holder de bedre på formen.

  • 4.

    Stek på miderste rille. Store fondanter i 12-13 minutter, små fondanter i 7-8 minutter. Fondantene er ferdig når de hever langs kanten og skjelver når du dytter litt på formen

Ingredienser

sukker, mørk sjokolade 27 % (kakaomasse, sukker, dekstrose, emulgator (soyalecitin)), hvetemel, fettredusert kakao 5 %, hevemiddel (kalsiumfosfat, natriumhydrogenkarbonat), rapsolje.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
456.8 kcal27.3 g1906.8 kJ46.2 g9.7 g0.5 g5.7 g34.7 g
435 kcal26 g1816 kJ44 g9,2 g0,5 g5,4 g33 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av