sukker, belgisk sjokolade 27 % (kakaomasse, sukker, dekstrose, emulgator
TORO Sjokoladefondant er en fyldig, lun og smakfull dessert med smak av ekte belgisk sjokolade. Pakken inneholder to poser à tre porsjoner slik at du kan tilberede til akkurat så mange som dere er. En pakke gir da totalt 6 sjokoladefondanter
Sett stekeovnen på 200°C (over- og undervarme).
Bland sammen 2 egg og 100 g smeltet avkjølt smør eller 1 dl flytende margarin. Tilsett begge posene og rør godt sammen.
Fordel røren i 6 smurte ildfaste porsjonsformer (f.eks. kaffekopper, porselensformer eller tykke muffinsformer)
Stek på midterste rille i ca. 8-10 minutter. Følg med mot slutten av steketiden da den kan variere i forhold til type ovn og størrelse på porsjonsformene. Fondanten er ferdig når den har stivnet langs kanten og kjernen fortsatt skjelver når man dytter forsiktig på formen.
Server i formen eller hvelv ut på tallerken. 3 porsjoner: Følg tilberedningen over, men bruk kun en pose og tilsett 1 egg og 50 g smeltet smør eller ½ dl flytende margarin. Fordel i 3 porsjonsformer. Tips For lettere å hvelve fondanten ut på tallerken, klipp til bakepapir og legg i bunnen av den smurte formen. La fondanten hvile ca. 5 min etter steking. Skjær rundt kanten av formen og hvelv den over på en tallerken.
sukker, belgisk sjokolade 27 % (kakaomasse, sukker, dekstrose, emulgator