Produkter / Grøt

TORO Rømmegrøt

186 g

Mange forbinder rømmegrøt med høytider som jul og 17. mai, men den er også veldig god som vanlig lørdagsgrøt. Server gjerne med salt kjøtt. Lett å like, lett å lage.

Tilberedning

  • 1.

    Bland pulveret med 7 dl kaldt vann og 1 beger (3 dl) seterrømme eller lettrømme. Bruk visp.

  • 2.

    Kok opp under omrøring og la grøten småkoke ca. 7 minutter. NB! Det er svært viktig at en rører hele tiden før grøten koker opp, og den første tiden etter oppkok. Ønskes en friskere rømmegrøt, erstatt 1 dl vann med 1 dl kulturmelk. Server med sukker, kanel og smørøye.

Ingredienser

semulegryn, melk, hvetemel, rapsolje, sukker, salt,yoghurt.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratKostfiberMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
384 kcal24 g1605 kJ31.5 g1.5 g13.2 g0.9 g9.9 g9 g
128 kcal8 g535 kJ10,5 g0,5 g4,4 g0,3 g3,3 g3 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanuts
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av