Produkter som inneholder under 20 mg pr. kg
Produkter / Grøt

TORO Risengrøt

258 g

Risengrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risengrøt hverdagsmat som smaker godt for store og små. Lett å like, lett å lage.

Tilberedning

  • 1.

    Tøm posens innhold i en kasserolle.

  • 2.

    Tilsett 12 dl melk og 2 dl vann.

  • 3.

    Kok opp under omrøring og la grøten småkoke uten lokk 25 minutter. Server med kanel, sukker og en smørklatt.

Ingredienser

ris 95 %, sukker, salt, vaniljearoma.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratKostfiberMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
285 kcal3 g1203 kJ51.6 g0.9 g1.8 g0.9 g11.7 g12.3 g
95 kcal1 g401 kJ17,2 g0,3 g0,6 g0,3 g3,9 g4,1 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanuts
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av