TORO Raspeballer

206 g

TORO Raspeballer er norsk mattradisjon som passer til saltet fårekjøtt, pølse og bacon – gjerne med TORO Kålrabistappe til. Lett å like, lett å lage.

Tilberedning

  • 1.

    Bland posens innhold med 3 dl kaldt vann og la det svelle 10 minutter.

  • 2.

    Form raspeballene (6-8 stk.) og legg dem i 10 dl kokende kraft eller TORO Buljong.

  • 3.

    La det småkoke i 30 minutter.

Ingredienser

potet 57 %, byggmel, potetstivelse, hvetemel, salt,rapsolje, emulgator (monoglyserid), antioksidant (natriumdifosfat,askorbylpalmitat, natriumdisulfitt), krydder.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratKostfiberMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
231.2 kcal1.2 g980.9 kJ47.8 g4.3 g0.2 g0.9 g5.3 g0.9 g
136 kcal0,7 g577 kJ28,1 g2,5 g0,1 g0,5 g3,1 g0,5 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanuts
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av