Parboiled middagsris, villris 10 %.
TORO Middagsris med villris er en blanding av langkornet parboiled ris – middagsris – og villris. Parboiled ris er behandlet slik at den beholder mer vitaminer og mineraler enn vanlig, hvit ris. Villris er nærmest svart på farge og har en nøtteaktig smak. Blandingen av middagsris og villris kleber ikke, og konsistensen er like god selv ved lengre koking. Egner seg godt til alle typer retter, og gjør middagsretter mer spennende. Lett å like, lett å lage.
Kok opp vann (8 dl slik at det dekker posen), tilsett evt. 1 ts salt. Ønsker du å koke opp flere poser, bruker du ca 5 dl mer vann for hver pose. Legg ønsket antall risposer i det kokende vannet (2 porsjoner per pose). La risen koke i 20 minutter.
Løft risposen opp med en gaffel. La vannet renne av.
Åpne posen ved å rive perforeringen
Anrett risen på tallerken eller i en serveringsskål.
Parboiled middagsris, villris 10 %.