ArrayVegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.

TORO Meksikansk gryte

190 g

TORO Meksikansk Gryte med ris, bønner og paprika kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Meksikansk gryte smaker godt sammen med rømme, salsa og tortillachips. Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  • 1.

    Brun 400 g kjøttdeig.

  • 2.

    Ha kjøttdeigen og posens innhold i en kasserolle og tilsett 8 dl vann.

  • 3.

    Kok opp under omrøring og la det koke 20 minutter under lokk. Rør om av og til. For tørrere gryterett, ta lokket av mot slutten av koketiden. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.

Ingredienser

ris 62 %, tomat, løk 7 %, brune bønner 6 %, paprika 4 %, olje (raps,solsikke), stivelse, salt, hvetemel, krydder (hvitløk, paprika,karri, oregano, kajennepepper, pepper, bukkehornskløver, sennepsfrø), sukker, gjærekstrakt, fargestoff (ammonisert karamell), aroma, syre (sitronsyre).

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratKostfiberMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
490 kcal21.4 g2061.5 kJ45.5 g4.9 g9.8 g3 g28.4 g7 g
140 kcal6,1 g589 kJ13 g1,4 g2,8 g0,87 g8,1 g2 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av