ArrayArray
Produkter / Pavlova

TORO Pavlova Marengs

299 g

TORO Marengs Pavlova gjør det lett å lykkes med marengsbunnen. Marengsen blir sprø utenpå og seig inni, akkurat slik den skal være. Server pavlova med vaniljekrem og friske norske bær. Den perfekte dessert til enhver anledning. TORO Marengs Pavlova gir en kake med ca 12 kakestykker.

Tilberedning

    Marengs
  • 1.

    Sett ovnen på 140°C (over- og undervarme).   

  • 2.

    Bland lett sammen: – Marengsmiks – 1,5 dl vann Pisk kraftig med mikser til stiv marengs (ca. 10 min).

  • 3.

    Stryk marengsen utover et stekebrett med bakepapir til en rund form på ca. 28 cm i diameter. 

  • 4.

    Stek på nederste rille i ca. 60 min. Marengsbunnen kan lages flere dager før den skal brukes. Pavlova

  • 1.

    Pisk 3 dl kremfløte.

  • 2.

    Bland forsiktig inn 3-5 dl vaniljekrem.

  • 3.

    Rett før servering, fordel kremen på marengsbunnen og pynt med bær eller frukt.

Klimaavtrykk

Retten har veldig lavt klimaavtrykk (< 1,35 kg CO2e/kg) med standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase.
Les mer om Klodemerket her

Ingredienser

sukker, eggehvite, stivelse, syre (sitronsyre), vanillin

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalEnergi kJKarbohydratSaltProteinSukkerarter
107.7 kcal457.2 kJ25.5 g0.1 g1.4 g24.9 g
359 kcal1524 kJ85 g0,18 g4,7 g83 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av