Produkter / Pavlova

TORO Marengs Pavlova

299 g

TORO Marengs Pavlova gjør det lett å lykkes med marengsbunnen. Marengsen blir sprø utenpå og seig inni, akkurat slik den skal være. Server pavlova med vaniljekrem og friske norske bær. Den perfekte dessert til enhver anledning. TORO Marengs Pavlova gir en kake med ca 12 kakestykker.

Tilberedning

    MARENGS
  • 1.

    Sett stekeovnen på 150 °C (ved varmluft 140 °C).

  • 2.

    Bland posens innhold med 1,5 dl vann. Pisk kraftig med mikser i 10 minutter til marengsen er stiv.

  • 3.

    Stryk marengsen utover et stekebrett dekket med bakepapir til ca. 20×30 cm, eller lag en rund marengs ca. 28 cm i diameter.

  • 4.

    Stek på midterste rille i 60 minutter og avkjøl. PAVLOVA

  • 1.

    Pisk ca. 3 dl kremfløte og bland forsiktig inn 3-5 dl vaniljekrem.

  • 2.

    Fordel kremen på den avkjølte marengsen. Pynt med frukt og bær.

Klimaavtrykk

Retten har veldig lavt klimaavtrykk (< 1,35 kg CO2e/kg) med standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase.
Les mer om Klodemerket her

Ingredienser

sukker, eggehvite, stivelse, syre (sitronsyre), vanillin

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalEnergi kJKarbohydratSaltProteinSukkerarter
107.7 kcal457.2 kJ25.5 g0.1 g1.4 g24.9 g
359 kcal1524 kJ85 g0,18 g4,7 g83 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanuts
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av