Les mer om Klodemerket her
TORO Marengs Pavlova gjør det lett å lykkes med marengsbunnen. Marengsen blir sprø utenpå og seig inni, akkurat slik den skal være. Server pavlova med vaniljekrem og friske norske bær. Den perfekte dessert til enhver anledning. TORO Marengs Pavlova gir en kake med ca 12 kakestykker.
Sett ovnen på 140°C (over- og undervarme).
Bland lett sammen: – Marengsmiks – 1,5 dl vann Pisk kraftig med mikser til stiv marengs (ca. 10 min).
Stryk marengsen utover et stekebrett med bakepapir til en rund form på ca. 28 cm i diameter.
Stek på nederste rille i ca. 60 min. Marengsbunnen kan lages flere dager før den skal brukes. Pavlova
Pisk 3 dl kremfløte.
Bland forsiktig inn 3-5 dl vaniljekrem.
Rett før servering, fordel kremen på marengsbunnen og pynt med bær eller frukt.
sukker,