Brødskala 76 – 100 %,Bakt med 76 – 100 % grovt mel og korn
Produkter / Rundstykker

TORO Knekkebrød

321 g

TORO Knekkebrød gir ekstra grove, hjemmebakte knekkebrød. Ferdig stekt er de perfekt sprø og smaker deilig med for eksempel ost eller skinke. TORO Knekkebrød er rik på fullkorn og inneholder fem korn- og frøsorter. En pose gir ca 16 knekkebrød.

Tilberedning

  • 1.

    Sett stekeovnen på varmluft 160 °C (ved over- og undervarme 180 °C).

  • 2.

    Bland posens innhold med 3,5 dl vann. La røren svelle i ca. 5 minutter.

  • 3.

    Stryk røren utover et stekebrett med bakepapir. Røren skal dekke hele stekebrettet og være like tykk i kantene som på midten.

  • 4.

    Stek på midterste rille i 10 minutter. Ta ut og skjær knekkebrødene i ønsket størrelse med pizzahjul eller kniv.

  • 5.

    Stek knekkebrødene videre i ca. 30 minutter.

  • 6.

    Legg over på rist og tørk videre med stekeovnsdøren åpen i ca. 15 minutter.

  • 7.

    Avkjøl knekkebrødene på rist.

Ingredienser

Frø og kjerner 63 % (solsikkekjerner, sesamfrø, linfrø), rugfullkorn 16 %, havregryn 11 %, havrekli 9 %, rapsolje,salt.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettFlerumettede fettsyrerEnergi kJKarbohydratKostfiberMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarterEnumettede fettsyrer
71.9 kcal4.7 g2.6 g299.9 kJ4.1 g1.8 g0.5 g0.1 g2.6 g0.2 g1.2 g
479 kcal31 g17 g1999 kJ27 g12 g3,6 g0,7 g17 g1,4 g8,3 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanuts
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av