Produkter / Kålrabistappe

TORO Kålstuing

51 g

TORO Kålstuing er en tradisjonsrik norsk klassiker og passer utmerket til kjøttkaker, pølse, røke- og spekesild og fiskekaker. Tilsett gjerne litt revet muskat. Lett å like, lett å lage.

Tilberedning

  • 1.

    Kok kål (stor pose) i en kasserolle i 10 minutter med 10 dl vann og 1 ts salt. Ha kålen i et dørslag.

  • 2.

    Bland innholdet i sauseposen (liten pose) i kasserollen med 3 dl melk. Kok opp sausen under omrøring.

  • 3.

    Bland inn kålen og la stuingen koke 2-3 minutter. Tilsett gjerne 1 ss margarin/smør.

Ingredienser

hvitkål 51 %, hvetemel, stivelse (mais, potet), salt,eggeplomme, sukker, rapsolje, løk, krydder, sennepsfrø.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratKostfiberMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
100.5 kcal1.8 g427.5 kJ15 g2.1 g0.9 g1.4 g5.3 g9.6 g
67 kcal1,2 g285 kJ10 g1,4 g0,6 g0,9 g3,5 g6,4 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanuts
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av