Italienske Lasagneplater 67 %:
TORO Italiensk Lasagne er en favoritt for hele familien, både som ordentlig helgekos, eller som noe ekstra godt en vanlig hverdag. TORO Italiensk Lasagne kommer med pastaplater og to deilig sausmikser, både tomat- og ostesaus, på ekte italiensk vis. Tilsett kun kjøttdeig, ost, melk og vann. Server gjerne med en salat. Lett å like, lett å lage.
Sett stekeovnen på 200 °C (over- og undervarme).
Tøm posen merket Ostesaus i en bolle. Tilsett 3 dl melk. Visp godt til alt pulveret er oppløst. La sausen hvile 10 minutter.
Brun 600-800 g kjøttdeig godt i en gryte eller stor stekepanne. Trekk pannen av varmen, tøm posen merket tomatsaus over og bland godt. Tilsett 5 dl vann og ca. 400 g hakkede tomater. Gi et oppkok under omrøring.
Bruk en ildfast form som rommer 3 liter (ca. 25×35 cm). Legg kjøttsaus og lasagneplater lagvis, 3 lag plater. Begynn med kjøttsaus. Rør opp igjen ostesausen, og fordel jevnt på toppen. Strø over 150-200 g ost.
Stek lasagnen 15-20 minutter midt i ovnen. La den hvile 5 minutter før servering.
Server med brød og frisk salat.
Tilbered som anvist, men erstatt kjøttdeig med en liten skivet løk (100g), halve oliven (100 g), grovhakket spinat (100 g), 1 boks røde linser (230 g). Smak til med fennikel og hakket fersk basilikum. Legg på mozzarella i skiver og revet parmesan. (150 g)
Tilberedning ; 400 g hermetisk tomater, 100 g løk, 100 g oliven, i olje, 100 g spinat, 75 g mozzarella, 75 g parmesan, ost, 230 g røde hermetiske linser, 3 dl lettmelk , 5 dl vann
Italienske Lasagneplater 67 %: