Produkter / Hvetebakst

TORO Boller

600 g

TORO boller gir deg vellykkede boller hver gang! Med en enkel fremgangsmåte og en deig som ikke klisser blir bakeprosessen lett som en lek. Resultatet er luftige, myke og velduftende boller. Gjær følger med i pakken så her trenger du kun å tilsette vann og olje. TORO Hveteboller gir ca. 12 boller.

Tilberedning

  • 1.

    Elt 5 min i kjøkkenmaskin (eller for hånd i 10 min). – Bollemiks – 3 dl lunkent vann (ca. 37°C) – 50 g smeltet margarin (eller ½ dl flytende margarin)

  • 2.

    Hev tildekket i 5 min. 

  • 3.

    Form deigen til boller og sett på stekebrett med bakepapir.

  • 4.

    Hev tildekket på ett lunt sted ca. 40 min.

  • 5.

    Stek ved 225°C (over- og undervarme) på midterste rille ca. 8 min.

Klimaavtrykk

Retten har veldig lavt klimaavtrykk (< 1,35 kg CO2e/kg) med standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase.
Les mer om Klodemerket her

Ingredienser

hvetemel (med melbehandlingsmiddel (askorbinsyre*)), sukker,tørrgjær, kardemomme, salt*Askorbinsyre er betegnelsen for vitamin C.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
177 kcal3.5 g747 kJ30.6 g0.3 g0.2 g4.9 g7.8 g
295 kcal5,8 g1245 kJ51 g0,5 g0,36 g8,2 g13 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanuts
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av