Produkter / Fri for

TORO Havrebrød glutenfri

409 g

TORO Fri Havrebrød er en bakemiks til glutenfritt havrebrød. I tillegg til bakemiksen trenger du 1/2 pk gjær og 5 dl vann.

Tilberedning

  • 1.

    Bland posens innhold med 5 dl lunkent vann (ca. 37 °C) og ½ pakke gjær. Elt 5 minutter i kjøkkenmaskin.

  • 2.

    Ha deigen i smurt brødform (1,5 liter). Glatt ut overflaten med våt slikkepott og pensle med olje.

  • 3.

    Hev tildekket i ca. 40 minutter.

  • 4.

    Stek på nederste rille i ovnen ved 210 °C i ca. 35 minutter.

  • 5.

    Avkjøl på rist. Tips! Melk kan erstatte deler av vannet.

Ingredienser

stivelse (mais, potet, ris), havregryn 10% (glutenfrie),risbakemel, roefiber, druesukker, solsikkekjerner, linfrø, potetfiber, sesamfrø, stabilisator (guarkjernemel, xantangummi, E464), salt, hevemiddel (kalsiumfosfat, natriumkarbonat), rapsolje,fargestoff (ammonisert karamell).

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratKostfiberMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
68.3 kcal1.1 g289.1 kJ13.3 g1.4 g0.1 g0.3 g0.9 g0.7 g
195 kcal3 g826 kJ38 g4 g0,3 g0,77 g2,5 g1,9 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanuts
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av