Produkter som inneholder under 20 mg pr. kg
Produkter / Gryteretter

TORO Glutenfri Meksikansk Gryte

183 g

TORO Fri Meksikansk Gryte med ris, bønner og paprika er glutenfri og kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Serveres gjerne med annet meksikansk tilbehør som salsa, rømme og tortillachips.

Tilberedning

  • 1.

    Stek 400g kjøttdeig. Bruker du kjøttdeig uten salt foreslår vi at du for smakens skyld tilsetter en halv teskje salt under steking.

  • 2.

    Ha kjøttdeigen og posens innhold i en kasserolle og tilsett 8 dl vann .

  • 3.

    Kok opp under omrøring og la det koke i 20 minutter under lokk. Rør om av og til. Dryss over hakkede friske urter og server med brød og en grønn salat.

Ingredienser

Ris 65%, tomat 9%, løk 7%, brune bønner 6%, paprika 4%, maisstivelse,salt, rapsolje, aroma, krydder (hvitløk, karry, oregano, kajennepepper,pepper, bukkehornskløver, sennepsfrø), sukker, farge (karamell),syre (sitronsyre).

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
479.5 kcal20.3 g2012.5 kJ42 g9.8 g2.9 g28.4 g4.9 g
137 kcal5,8 g575 kJ12 g2,8 g0,83 g8,1 g1,4 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanuts
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av