Ris 65%, tomat 9%, løk 7%, brune bønner 6%, paprika 4%, maisstivelse,salt, rapsolje, aroma, krydder (hvitløk, karry, oregano, kajennepepper,pepper, bukkehornskløver,
TORO Fri Meksikansk Gryte med ris, bønner og paprika er glutenfri og kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Serveres gjerne med annet meksikansk tilbehør som salsa, rømme og tortillachips.
Stek 400g kjøttdeig. Bruker du kjøttdeig uten salt foreslår vi at du for smakens skyld tilsetter en halv teskje salt under steking.
Ha kjøttdeigen og posens innhold i en kasserolle og tilsett 8 dl vann .
Kok opp under omrøring og la det koke i 20 minutter under lokk. Rør om av og til. Dryss over hakkede friske urter og server med brød og en grønn salat.
Ris 65%, tomat 9%, løk 7%, brune bønner 6%, paprika 4%, maisstivelse,salt, rapsolje, aroma, krydder (hvitløk, karry, oregano, kajennepepper,pepper, bukkehornskløver,