Produkter som inneholder under 20 mg pr. kg
Produkter / Gryteretter

TORO Glutenfri Jegergryte

90 g

TORO Fri Glutenfri Jegergryte med sjampinjong og tyttebær er en klassiker, nå også i glutenfri variant! Den kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med viltkjøtt. Serveres med potetmos, dampede grønnsaker og tyttebær.

Tilberedning

  • 1.

    Skjær opp 500-600 g kjøtt og brun det i stekepannen.

  • 2.

    Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 2 dl rømme, eventuelt crème fraîche, og 6 dl vann.

  • 3.

    Kok opp under omrøring og la det koke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden. Erstattes 500-600 g kjøtt med kjøttdeig uten tilsatt salt, foreslår vi for smakens skyld å tilsette en liten teskje salt under steking. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.

Ingredienser

maisstivelse, hageerter 13%, myse (melk), salt, sjampinjong 6%,melk, aroma, kjøttekstrakt, sukker, fargestoff (ammonisertkaramell), tyttebær, løk, rapsolje, gjærekstrakt, tomat, krydder,einebær.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratKostfiberMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
323.4 kcal13.2 g1353 kJ16.8 g0.3 g7.3 g2 g33 g5 g
98 kcal4 g410 kJ5,1 g0,1 g2,2 g0,61 g10 g1,5 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanuts
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av