maisstivelse, bokhvete (mel, helkorn), risbakemel,
TORO Fri Glutenfri Grov Melblanding er et glutenfritt mel til grov bakst som glutenfritt brød, scones eller rundstykker. Melet er uten hvetestivelse og kan brukes som vanlig mel i dine glutenfrie oppskrifter.
Bland posens innhold med 4,5 dl lunkent vann (ca. 37 °C) og 1/2 pakke gjær. Elt 5 minutter i kjøkkenmaskin.
Ha deigen i smurt brødform (1,5 liter). Glatt ut overflaten med våt slikkepott og pensle med olje.
Hev tildekket i ca. 40 minutter.
Stek på nederste rille ved 210 °C i ca. 35 minutter.
Avkjøl på rist. Tips! Melk kan erstatte deler av vannet. BRØD I BAKEMASKIN Se instruksjon og oppskrifter for bakemaskinen. Reguler mengde melblanding og væske etter størrelsen på beholderen.
maisstivelse, bokhvete (mel, helkorn), risbakemel,