Produkter som inneholder under 20 mg pr. kg
Produkter / Gryteretter

TORO Glutenfri Bali Kyllinggryte

70 g

TORO Fri Glutenfri Bali Kyllinggryte er en glutenfri, orientalsk, kremet gryte med mild smak av karri, eple og ananas. Gyten passer godt til kylling- og svinekjøtt. Serveringstips: Tilsett litt ananas, revet ingefær og dryss over hakkete mandler og koriander. Serveres gjerne med ris og salat.

Tilberedning

  • 1.

    Skjær 400 g kyllingfilet i terninger og brun det i stekepannen.

  • 2.

    Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 3,0 dl vann og 3,0 dl fløte.

  • 3.

    Kok opp under omrøring. Tilsett kjøttet. La gryten koke 5 minutter. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, hold igjen 1 dl væskemengde per ekstra pose.

Ingredienser

løk, paprika, maisstivelse, eple 11%, ananas 9%, sukker, karri 5%,salt, modifisert potetstivelse, proteinekstrakt av soya, aroma,gjærekstrakt, rapsolje, syre(sitronsyre), bukkehornkløver, sitron,glukosesirup, persille, krydder, hvitløk, appelsin

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
437.9 kcal23.9 g1830.2 kJ18.3 g13.9 g1.8 g34.7 g12.6 g
139 kcal7,6 g581 kJ5,8 g4,4 g0,58 g11 g4 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanuts
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av