Produkter / Fløtegratinerte poteter

TORO Fløtegratinerte poteter

104 g

TORO Fløtegratinerte poteter blir aldri umoderne og kan tilføre noe til enhver middag. Passer til alle typer kjøttretter, fisk, grillmat og pølser. Dryss gjerne litt ekstra ost på toppen før servering. Lett å like, lett å lage.

Tilberedning

  • 1.

    Sett stekeovnen på 225 °C.

  • 2.

    Tøm posens innhold i en ildfast form som rommer ca. 1,5 liter.

  • 3.

    Tilsett 4 dl vann og 2 dl fløte. Rør godt.

  • 4.

    Sett formen i ovnen og stek i ca. 30 minutter. Rør i retten etter ca. 15 minutters steketid og dekk den deretter med osteskiver eller revet hvitost (ca. 50 g). I kasserolle – Stuede poteter

  • 1.

    Tøm posens innhold i en kasserolle.

  • 2.

    Tilsett 4 dl vann og 2 dl fløte og kok opp under omrøring.

  • 3.

    La retten småkoke i 25 minutter. Rør av og til. Smak gjerne til med friske urter.

Ingredienser

poteter 72 %, maisstivelse, løk, salt, skummetmelk, fløte 2,6 %, ost, hvitløk, sukker, krydder, gjærekstrakt, aroma.  

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratKostfiberMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
427.8 kcal30.6 g1777.9 kJ28.3 g1.4 g18.9 g1.4 g9 g3.5 g
186 kcal13,3 g773 kJ12,3 g0,6 g8,2 g0,6 g3,9 g1,5 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanuts
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av