poteter 72 %, maisstivelse,
TORO Fløtegratinerte poteter med ost er like godt som det er enkelt. Passer utmerket til kjøttretter, stekte fiskeretter, grillmat og pølser. Smak gjerne til med friske urter. Lett å like, lett å lage.
Sett stekeovnen på 225 °C.
Tøm posens innhold i en ildfast form som rommer ca. 1,5 liter.
Tilsett 4 dl vann og 2 dl fløte. Rør godt.
Sett formen i ovnen og stek i ca. 30 minutter. Rør i retten etter ca. 15 minutters steketid og dekk den deretter med osteskiver eller revet hvitost (ca. 50 g). I kasserolle – Stuede poteter
Tøm posens innhold i en kasserolle.
Tilsett 4 dl vann og 2 dl fløte og kok opp under omrøring.
La retten småkoke i 25 minutter. Rør av og til. Smak gjerne til med friske urter.
poteter 72 %, maisstivelse,