Brødskala 0 – 25 %,Bakt med 0 – 25 % grovt mel og korn
Produkter / Rundstykker

TORO Fine rundstykker

576 g

TORO Fine Rundstykker er luftige, saftige rundstykker som er både raske og enkle å lage. Perfekt til helgefrokosten og som tilbehør til suppemiddagen. Gjær følger med i miksen så her trenger du kun tilsette vann og olje. TORO Fine Rundstykker gir ca 12 saftige rundstykker.

Tilberedning

  • 1.

    Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 4 dl (400 g) kaldt vann og 3-4 ss olje.

  • 2.

    Bland sammen og elt deigen 5 minutter i kjøkkenmaskin med eltekrok på middels hastighet.(Uten kjøkkenmaskin, bruk lunkent vann og elt for hånd minimum 10 minutter).

  • 3.

    La deigen heve tildekket i 10 minutter.

  • 4.

    Rull deigen til en pølse og del i 12 deler. Trill til rundstykker og sett dem på stekebrett med bakepapir og hev tildekket i ca. 30 minutter, eller til dobbel størrelse. NB. Bruk litt olje om deigen klisser.

  • 5.

    Pensle rundstykkene med vann og stek ved 220 °C på midterste rille i ca. 20 minutter og avkjøl på rist. Tips: Strø valmuefrø over rundstykkene under punkt

  • 5.

Ingredienser

Hvetemel (med melbehandlingsmiddel (askorbinsyre*)), siktet rug, tørrgjær, salt.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratKostfiberMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
209.3 kcal5.1 g882 kJ33.6 g2.2 g0.4 g0.6 g6.3 g0.8 g
299 kcal7,3 g1260 kJ48 g3,1 g0,5 g0,84 g9 g1,1 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanuts
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av