Vegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter
Produkter / Gryteretter

TORO Bolognesegryte

207g

TORO Bolognesegryte er en tomatisert gryte med fiberrik fusilli pasta, løk og et utvalg urter og krydder som basilikum, oregano og hvitløk. Bolognesgryte er en tradusjonell gryte fra den Italienske byen Bologna og kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Lett å like, lett å lage.

Tilberedning

    1 Stek 400 g karbonadedeig. 2 Ha karbonadedeigen og posens innhold i en kasserolle. Tilsett 8 dl vann. 3 Kok opp under omrøring og la gryten koke 10 minutter. Rør om av og til. Smak til med salt og pepper om du ønsker. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, hold igjen 1 dl væske per ekstra pose.

Klimaavtrykk

Retten har høyt klimaavtrykk (> 1,6 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase.
Les mer om Klodemerket her

Ingredienser

pasta 54 % (durumhvete, hvetefiber), tomat 20 %, løk 7 %, sukker,stivelse (mais, potet), salt, aroma, sellerirot, gulrotekstrakt,rapsolje, basilikum, hvitløk, fargestoff (paprikaekstrakt), krydder.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
400 kcal8 g1692 kJ44 g3.2 g2.7 g34 g12 g
100 kcal2 g423 kJ11 g0,8 g0,67 g8,5 g3 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanuts
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av