Retten har lavt klimaavtrykk (0,5-0,8 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase
Produkter / Gryteretter

TORO Bali kyllinggryte

91g

TORO Bali Kyllinggryte er en kremet gryte med mild smak av karri, eple og ananas. Gryten passer til kylling- og svinekjøtt. Server gjerne med ris og en frisk salat. Lett å like, lett å lage.

Tilberedning

  • 1.

    Skjær 500 g kylling i terninger og stek det i stekepannen. Tøm posens innhold i en kasserolle.

  • 2.

    Tilsett 5 dl vann og 3 dl fløte (matfløte/kremfløte).

  • 3.

    Kok opp under omrøring og la gryten koke 5 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.

Klimaavtrykk

Retten har lavt klimaavtrykk (0,5-0,8 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase.
Les mer om Klodemerket her

Ingredienser

løk, paprika, maisstivelse, eple 10 %, ananas 9 %, sukker, karri 5 %,salt, modifisert potetstivelse, proteinekstrakt av soya, hvetemel,olje (solsikke, raps), aroma, gjærekstrakt, syre (sitronsyre),bukkehornkløver, sitron, krydder, glukosesirup, hvitløk.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
374.9 kcal18.9 g1571.9 kJ16.7 g10.7 g1.8 g34.7 g11 g
119 kcal6 g499 kJ5,3 g3,4 g0,58 g11 g3,5 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanuts
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av