Vegetarpizza på grillen

50 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Pizzabunn 370 g2,50 dlvann

Topping :

1,00 glassIdun pizzasaus400,00 gpizzaost1,00 stksquash1,00 stkrødløk4,00 tsTORO Krydderiet Pizzakrydder 25 g1,00 kvastbasilikum

Legg pizza på grillen i sommer! Det er mye lettere enn det høres ut som: finn fram en pizzastein, fyr opp grillen og fantasien, og la deg overraske over hvor enkelt og godt det er! Denne oppskriften gir deg en enkel, men skikkelig god vegetarpizza!

Slik gjør du

  • 1

    Fyr opp grillen i god tid. Etter du har tent på grillen, legg på en pizzasten for grill.

  • 2

    Lag pizzabunn som anvist på pakken. Lag baller med deig og la hvile 10-15 minutter.

  • 3

    Bruk hendene og dra ut hvert emne til 4 tynne pizzaer, bruk eventuelt en kjevle hvis du synes det er vanskelig å bruke fingrene. Ha på pizzasaus, hakket squash og rødløk. Ha på pizzakrydder.

  • 4

    Legg pizzaene på grillstenen med en pizzaspade, evt et tynt skjærebrett. Sett lokket på grillen og la pizzaen steke 3-5 minutter til den er sprø og fin. Her må du følge med så ikke den blir brent!

  • 5

    Riv av basilikumblader og strø over pizzaen før servering.

Dette trenger du