Vegetarpizza med tomat, løk & urter

30 min Enkel
Til 4 porsjoner

Bunn

1,00 poseTORO Pizzabunn litt grovere 373 g3,00 dllunkent vann ca. 40 °C

Fyll

400,00 ghakkede tomater2,00 dlvann0,50 stksquash100,00 gsopp1,00 stkliten løk1,00 stkliten paprika, gjerne oransje200,00 grevet gulost2,00 stktomater100,00 gsorte bønner

Topping

2,00 kvasterfriske urter, f.eks oregano1,00 håndfullruccola

Denne varianten med masse deilige grønnsaker og ost er bare helt himmelsk!

Slik gjør du

  • 1

    Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann, ca. 40 °C, og elt deigen lett. Kjevle den ut til en firkant. Legg på et stekebrett med bakepapir.

  • 2

    Fyll: Hell pizzafyll-posens innhold i en arbeidsbolle og tilsett hakkede tomater og vann. Bland det hele godt og la det stå et par minutter. Bre fyllet utover deigen. Stek lett halve skiver av squash og sopp, løk i tynne båter og paprika i halve skiver.

  • 3

    Dryss det meste av osten over tomatfyllet. Fordel grønnsakene, godt skylte sorte bønner og tomat i skiver oppå osten. Dryss siste rest av osten over det hele.

  • 4

    Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til den er sprø og gyllen.

  • 5

    Dryss grønt på toppen og server!

Dette trenger du