Vegetarpizza med squash, spinat og paprika

35 min Enkel
Til 4 porsjoner
25,00 dllunkent vann

Fyll:

3,00 dlvann1,00 stksquash1,00 stkgul paprika1,00 stkrødløk150,00 grevet ost150,00 gfrisk spinat1,00 ssoregano

Topping:

200,00 gfetaost0,50 stkfrisk basilikum1,00 håndfullruccola100,00 gcherrytomater

Visste du at pizza er Norges mest spiste middagsrett? Vi synes det er skikkelig digg å variere fyllet med litt grønnere alternativ. Prøv denne spennende vegetarpizzaen med squash, spinat og paprika!

Slik gjør du

  • 1

    Pizzabunn: Elt sammen melblandingen med 2,5 dl lunkent vann. Del i 2 emner og dra ut til avlange leiver eller en stor pizza.

  • 2

    Kok opp pizzasausen med vann, la koke ca. 5 minutter. Skjær opp squash, paprika og rødløk i skiver.

  • 3

    Ha sausen på pizzabunnen og legg på ost og grønnsaker. Stekes på 225 grader i 10-12 minutter.

  • 4

    Topp hver pizza med revet fetaost, basilikum, ruccola og delte cherrytomater.