Til 4 porsjoner
Bunn:
1,00 poseTORO Pizzabunn 370g2,50 dllunkent vannFyll:
1,00 poseTORO Pizzafyll Hvitløk & Chili 60g3,00 dlvann1,00 stksquash1,00 stkgul paprika1,00 stkrødløk150,00 grevet ost150,00 gfrisk spinat1,00 ssoreganoTopping:
200,00 gfetaost0,50 stkfrisk basilikum1,00 håndfullruccola100,00 gcherrytomaterVisste du at pizza er Norges mest spiste middagsrett? Vi synes det er skikkelig digg å variere fyllet med litt grønnere alternativ. Prøv denne spennende vegetarpizzaen med squash, spinat og paprika!
Slik gjør du
- 1
Pizzabunn: Elt sammen melblandingen med 2,5 dl lunkent vann. Del i 2 emner og dra ut til avlange leiver eller en stor pizza.
- 2
Kok opp pizzasausen med vann, la koke ca. 5 minutter. Skjær opp squash, paprika og rødløk i skiver.
- 3
Ha sausen på pizzabunnen og legg på ost og grønnsaker. Stekes på 225 grader i 10-12 minutter.
- 4
Topp hver pizza med revet fetaost, basilikum, ruccola og delte cherrytomater.