Vegetarpizza med blåmuggost

60 min Enkel
Til 4 porsjoner
0,25 stkrødløk2,00 ssvalnøtter1,00 poseTORO Pizzabunn Italiensk 400g1,50 dlvann2,00 ssolje1,00 poseTORO Pizzasaus Hvit 28 g1,50 dlvann3,00 ssrømme eller crème fraîche100,00 gnorsk blåmuggost4,00 stksjampinjong

«Pizza bianca» er en av de mest populære smakene i restaurantmarkedet, som du nå enkelt kan lage hjemme. Fyll på med valnøtter, ruccola, sjampinjong, rødløk så har du en hjemmelaget og spennende variant!

Slik gjør du

  • 1

    Lag pizzabunnen som angitt på pakken.

  • 2

    Visp posens innhold med 1,5 dl kaldt vann.

  • 3

    Rør inn 3 ss rømme eller crème fraîche og la den stå i 2 minutter. Sausen er tynn og er lett å fordele.

  • 4

    Fordel sausen på pizzabunnen, og legg på blåmuggost, stekte sjampinjonger i biter, 1 neve valnøtter og 1/4 rødløk i skiver.

  • 5

    Stek midt i ovnen ved 250 °C, 10-12 minutter. Dryss på ruccolasalat før servering.

Dette trenger du