Vegetarpizza med avokado, fetaost og oliven

40 min
Til 4 porsjoner

Topping

0,50 poseruccola2,00 stkavokado4,00 stktomater1,00 stkrødløk15,00 stkcherrytomater200,00 gfetaost15,00 stksorte oliven

Bunn

1,00 poseTORO Pizzabunn 370 g2,50 dllunkent vann

Fyll

0,50 glassgrønn pesto200,00 grevet gulost

Kul og litt annerledes pizza. Denne kommer utvilsomt til å skape begeistring rundt middagsbordet!

Slik gjør du

  • 1

    Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann (ca. 40 °C). Elt deigen lett og del i to. Kjevle deigene ut til to avlange pizzaer. Legg på stekebrett med bakepapir.

  • 2

    Bre pesto utover bunnene og dryss revet gulost oppå. Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til de er gylne.

  • 3

    Topping: Skjær avokado og tomat i skiver, og løk i tynne ringer. Fordel avokado, tomater og løk utover pizzaene. Fortsett med halve cherrytomater, fetaost i biter, sorte oliven og ruccola. Server med en hvitløksdressing til. Kos dere!

Dette trenger du