Til 4 porsjoner
Topping
0,50 poseruccola2,00 stkavokado4,00 stktomater1,00 stkrødløk15,00 stkcherrytomater200,00 gfetaost15,00 stksorte olivenBunn
1,00 poseTORO Pizzabunn 370g2,50 dllunkent vannFyll
0,50 glassgrønn pesto200,00 grevet gulostKul og litt annerledes pizza. Denne kommer utvilsomt til å skape begeistring rundt middagsbordet!
Slik gjør du
- 1
Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann (ca. 40 °C). Elt deigen lett og del i to. Kjevle deigene ut til to avlange pizzaer. Legg på stekebrett med bakepapir.
- 2
Bre pesto utover bunnene og dryss revet gulost oppå. Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til de er gylne.
- 3
Topping: Skjær avokado og tomat i skiver, og løk i tynne ringer. Fordel avokado, tomater og løk utover pizzaene. Fortsett med halve cherrytomater, fetaost i biter, sorte oliven og ruccola. Server med en hvitløksdressing til. Kos dere!