Produkter / Midag

Vegetarnachos med linser og bønner

40 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Meksikansk gryte 189 g8,00 dlvann1,00 bokslinser1,00 bokssvarte bønner1,00 boksmais1,00 stkpaprika1,00 posenachos150,00 grevet ost

Topping:

1,00 bokscherrytomater1,00 stkchili

Nachos er den perfekte comfort food! Hvorfor ikke prøve den med plantebaserte råvarer også? Denne oppskriften på vegetarnachos er like god som den originale med kjøttdeig

Slik gjør du

  • 1

    Kok opp den meksikanske gryten sammen med vann, linser, bønner, mais og hakket paprika. Kok ca 20 minutter under lokk.

  • 2

    Legg nachochips og gryte lagvis i en langpanne. Avslutt med revet ost. Gratiner midt i ovnen i ca. 15 minutter på 200 grader

  • 3

    Kutt cherrytomater og chili (dersom du er en tøffing) og strø over.

Dette trenger du