Oppskrifter / Middag

Vegetarlasagne med linser og søtpotet

50 min Enkel
Til 4 porsjoner
2,00 stkgulrøtter1,00 stksøtpotet2,00 stkhvitløksbåter250,00 gchampignon1,00 bokshermetiske linser1,00 bokserhermetiske tomater200,00 gfrisk spinat1,00 pkTORO Grønnsakslasagne 203g3,50 dlmelk150,00 grevet gulost

Lasagne er alltid en hit på middagsbordet! Har du noen gang tenkt på at du kan bytte ut kjøttdeigen for å gjøre den litt sunnere og grønnere? Vel, her har du i alle fall vår favoritt: vegetarlasagne med linser og søtpotet!

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på 180 °C (over- og undervarme).

  • 2

    Skrell gulrøtter, søtpotet, løk og hvitløk. Finhakk de skrelte grønnsakene, samt sopp og stek i bunnen av en vid kjele.

  • 3

    Hell av laken på linsene og skyll i et dørslag

  • 4

    Trekk så kjelen av varmen, tøm sauseposens innhold over og bland godt. Hell på hermetiske hakkete tomater og melk under omrøring for så å gi det ett oppkok. Tilsett deretter linsene og spinatbladene, bland godt og la det koke i 5 minutter.  

  • 5

    Sett sammen lasagnen lagvis med saus og lasagneplater før du strør over med raspet ost. Stek lasagnen på 200 g i ca. 30 minutter, og avkjøl 5-10 minutter før servering. Velbekomme!

Dette trenger du