Lasagne er alltid en hit på middagsbordet! Har du noen gang tenkt på at du kan bytte ut kjøttdeigen for å gjøre den litt sunnere og grønnere? Vel, her har du i alle fall vår favoritt: vegetarlasagne med linser og søtpotet!
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på 180 °C (over- og undervarme).
- 2
Skrell gulrøtter, søtpotet, løk og hvitløk. Finhakk de skrelte grønnsakene, samt sopp og stek i bunnen av en vid kjele.
- 3
Hell av laken på linsene og skyll i et dørslag
- 4
Trekk så kjelen av varmen, tøm sauseposens innhold over og bland godt. Hell på hermetiske hakkete tomater og melk under omrøring for så å gi det ett oppkok. Tilsett deretter linsene og spinatbladene, bland godt og la det koke i 5 minutter.
- 5
Sett sammen lasagnen lagvis med saus og lasagneplater før du strør over med raspet ost. Stek lasagnen på 200 g i ca. 30 minutter, og avkjøl 5-10 minutter før servering. Velbekomme!