Vegetariske enchiladas

30 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Meksikansk gryte 189 g3,00 dlvann400,00 ghakkede tomater1,00 stkløk2,00 stkhvitløksbåter2,00 ssnøytral olje1,00 stkaubergine1,00 stksquash1,00 boksmais1,00 pktortillalomper, mellomstore

På toppen

100,00 gsalsa100,00 gost

Vegetarisk meksikansk på middagsbordet i dag! Bruk grønnsaker i stedet for kjøtt. Det blir kjempegodt!

Slik gjør du

  • 1

    Tøm posens innhold i en kjele og tilsett vann og hakkede tomater. Rør godt og kok opp. La dette småkoke i 10 min.

  • 2

    Finhakk løk og hvitløk og skjær aubergine + squash i små terninger. Surres i panne til det er lyst gyllent. Blandes med resten i kjelen. La det hele småkoke i 10 minutter til. Tilsett mais. Du kan ev. ha i en 1 dl til med vann om det er behov. Smak til med salt og pepper.

  • 3

    Fordel 3 ss meksikansk gryte på hver tortillalompe. Rull sammen og legg dem med skjøten ned i en ildfast form. Fordel salsa i en stripe på midten av rullene og dryss revet ost oppå. Stek som angitt.

  • 4

    Server med salat, rømme, guacamole og mere salsa. Husk tortillachips.

Dette trenger du