Vegetarisk tacosalat med superris og guacamole

30 min Enkel
Til 5 porsjoner
2,00 poserTORO Fullkornsris boil in bag 480 g600,00 glinser, gjerne røde og grønne1,00 stkløk1,00 pkcrispisalat0,50 stkrødløk1,00 stkagurk3,00 stktomater1,00 stkboks mais200,00 grevet ost0,50 posenachochips

Tacokrydder

1,00 ssTORO Krydderiet Spisskummen malt 62 g1,00 ssTORO Krydderiet Paprika malt 60 g1,00 tsTORO Krydderiet Hvitløkspepper hel 82 g1,00 tsTORO Krydderiet Oregano 10 g0,50 tssalt0,50 tsTORO Krydderiet Pepper sort malt 69 g0,25 tsTORO Krydderiet Kajennepepper malt 62 g

Guacamole

2,00 stkavokado2,00 stkhvitløksbåter1,00 kvastfrisk koriander0,50 stklime, saften

Tilbehør

1,00 glasstacosaus3,00 dlrømme

Nydelig salat med masse deilig smak og tekstur. Grønt og godt for hele familien!

Slik gjør du

  • 1

    Superris: Kok superris etter anbefaling på pakken. Avkjøl noe.

  • 2

    Skyll og tørk grønnsakene. Del i passende biter. Hell av laken på maisen.

  • 3

    Bland sammen ingrediensene til tacokrydderet. Hakk opp løk og hvitløk og stek i en panne med litt smør/olje til løken er blank. Skyll linsene og ha dem i pannen sammen med tacokrydderet. Bland det hele godt sammen. Hell i 1,5 dl vann og la det putre på svak varme i ca. 5 minutter.

  • 4

    Guacamole: Finhakk hvitløk og koriander. Del avokadoene i to, fjern steinene og deretter skallet. Mos fruktkjøttet med en gaffel. Bland sammen alle ingrediensene. Smak til med salt og pepper, og gjerne litt kajennepepper.

  • 5

    Ha grønnsaker og superris i en stor bolle. Bland det lett sammen. Ha tortillachips, linseblandingen og ost på toppen. Server tacosaus, rømme og guacamole ved siden av.

Dette trenger du