Vegetarisk tacopai med paprika og jalapeños

50 min Enkel
Til 4 porsjoner

Topping:

1,00 kvastkoriander0,50 stkisbergsalat100,00 gnachochips

Eggestand:

1,00 tssalt1,50 dlmelk1,50 dlgresk yoghurt3,00 stkegg

Fyll:

2,00 sssyltede jalapenos20,00 stkcherrytomater0,50 stkmango0,50 buntvårløk2,00 tsspisskummen1,00 tsmalt koriander1,00 stkrødløk1,00 stkrød paprika

INGREDIENSER:

2,50 dlvann1,00 poseTORO Pizzabunn 370 g

Hvorfor ikke prøve en tacopai til neste tacokveld? Denne oppskriften er vegetarisk og full av friske meksikanske smaker som paprika, mango og sterke jalapenos!

Slik gjør du

  • 1

    Bunn: Sett ovnen på 200 grader. Elt sammen melblandingen med kaldt vann. Kjevle ut til tynn leiv og legg over en stor paiform eller 2 små. Pass på at deigen ligger godt oppover kanten. Forstek bunnen i 5-7 minutter til den har satt seg. Ta ut bunnene og sett ovnen ned til 175 grader.

  • 2

    Fyll: Kutt paprika og rødløk i terninger. Stek lett i en panne sammen med krydderet. Ha vårløk, mango, cherrytomat og jalapenos i helt på slutten og rør sammen. Hell fyllet i paiskallet.

  • 3

    Eggestand: Kjør alle ingrediensene sammen med en stavmikser. Hell eggestanden i paiskallet.

  • 4

    Stek paien i ca 20-30 minutter til eggestanden er stivnet. Denne steketiden kan variere noe fra ovn til ovn. La paien hvile 10-15 minutter. Topp hele paien med koriander, salat og server med nachochips ved siden av.

Dette trenger du