INGREDIENSER:
1,00 poseTORO Pizzabunn 370g2,50 dlvannFyll:
1,00 stkrød paprika1,00 stkrødløk1,00 tsmalt koriander2,00 tsspisskummen0,50 buntvårløk0,50 stkmango20,00 stkcherrytomater2,00 sssyltede jalapenosEggestand:
3,00 stkegg1,50 dlcrème fraîche1,50 dlmelk1,00 tssaltTopping:
100,00 gnachochips0,50 stkisbergsalat1,00 kvastkorianderHvorfor ikke prøve en tacopai til neste tacokveld? Denne oppskriften er vegetarisk og full av friske meksikanske smaker som paprika, mango og sterke jalapenos!
Slik gjør du
- 1
Bunn: Sett ovnen på 200 grader. Elt sammen melblandingen med kaldt vann. Kjevle ut til tynn leiv og legg over en stor paiform eller 2 små. Pass på at deigen ligger godt oppover kanten. Forstek bunnen i 5-7 minutter til den har satt seg. Ta ut bunnene og sett ovnen ned til 175 grader.
- 2
Fyll: Kutt paprika og rødløk i terninger. Stek lett i en panne sammen med krydderet. Ha vårløk, mango, cherrytomat og jalapenos i helt på slutten og rør sammen. Hell fyllet i paiskallet.
- 3
Eggestand: Kjør alle ingrediensene sammen med en stavmikser. Hell eggestanden i paiskallet.
- 4
Stek paien i ca 20-30 minutter til eggestanden er stivnet. Denne steketiden kan variere noe fra ovn til ovn. La paien hvile 10-15 minutter. Topp hele paien med koriander, salat og server med nachochips ved siden av.