Produkter / Asiatisk

Vegetarisk pad thai

20 min
Til 4 porsjoner
500,00 gsopp1,00 stkrød paprika2,00 stkgulrøtter1,00 stkløk4,00 stkhvitløksbåter2,00 ssrapsolje4,00 stkegg2,00 pkMr. Lee Nudler med kyllingsmak 85 g

Topping

2,00 stilkervårløk1,00 håndfullpeanøtter2,00 kvasterfrisk koriander

Saus

0,50 dlkokt vann2,00 ssflytende honning1,00 tssambal oelek3,00 sssoyasaus0,50 stklime

Typisk thailandsk gatemat som er veldig lett å lage og veldig lett å like. Denne retten kommer garantert de fleste til å forelske seg i!

Slik gjør du

 • 1

  Skjær sopp i skiver og paprika i tynne staver. Bruk en spiralizer eller mandolinjern til å lage strimler av gulrøttene (ev. skjær dem i tynne staver). Kutt løk i tynne skiver og finhakk hvitløken. Miks sammen ingrediensene til sausen i en bolle. Visp deretter sammen eggene i en annen bolle.

 • 2

  Tilbered nudlene etter anvisning på pakken.

 • 3

  Stek soppen i litt olje på medium-høy varme til den er gjennomstekt. Ha soppen på en asjett og sett til side. Ha løk, paprika og gulrot i den samme stekepannen og stek til løken er blank og paprikaen myk. Ha i hvitløken og stek videre i ca. et halvt minutt. Tilsett nudlene og soppen. Bland det godt sammen. Hell over sausen og la det frese i 1-2 minutter – til sausen har begynt å tykne. Dytt alt litt til siden for å lage plass til eggene. Hell de sammenvispede eggene i stekepannen. La de ligge noen sekunder før du blander alt sammen.

 • 4

  Dryss vårløk i biter, hakkede peanøtter og koriander på toppen ved servering.