Vegetar tacopizza

40 min Enkel
Til 4 porsjoner

Topping:

0,50 stkchili, rød eller grønn0,50 stkfrisk koriander2,00 dlrømme0,50 stkisbergsalat15,00 stkcherrytomater1,00 stkavokado

Bunn:

1,00 poseTORO Pizzabunn litt grovere 373 g3,00 dlvann

Fyll:

200,00 gvegofarse0,50 posetacokrydder1,00 dlvann1,00 stkrødløk80,00 gnachos200,00 grevet ost

Tacopizza er din nye fredagstaco-tradisjon! Kombiner det beste fra to verdener og bland tacoens meksikanske smaker med en annen stor helgefavoritt: pizzaen. ,P.S. Denne oppskriften er både vegetarisk og digg.

Slik gjør du

  • 1

    Elt sammen melblandingen og vann. Del i to emner som du kjevler ut til 2 avlange pizzabunner. Sett ovnen på 225 grader.  

  • 2

    Stek vegofarse med litt olje. Ha i tacokrydder og vann. Kok sammen ca. 5 minutter.

  • 3

    Ha tacokrydret-vegofarse på bunnene og legg på skivet rødløk, knuste nachos og ost. Sett pizzaene midt i ovnen og stek i 12-14 minutter.

  • 4

    Mens pizzaen steker kutter du isbergsalat, cherrytomater og avokado. Legg dette rett på pizzaen sammen med rømme, koriander og chili. Enjoy!

Dette trenger du