Vegetar stroganoffgryte med sopp og bønner

20 min Enkel
Til 4 porsjoner
500,00 gsopp1,00 bokshvite bønner1,00 poseTORO Stroganoff gryte 105g4,00 dlvann4,00 dlmelk eller fløte

Stroganoffgryte er en klassiker på søndagsmiddagsbordet, men du kan enkelt forvandle den til en smaksrik og grønnere vegetargryte med et par små, enkle grep.

Slik gjør du

  • 1

    Rens soppen og skjær i skiver. Stek soppen på høy varme i litt olje. Skyll bønnene og la de renne av seg.

  • 2

    Kok pasta etter anvisning på pakken.

  • 3

    Bland stroganoffgryten sammen med vann og melk/fløte. Kok opp under omrøring og la småkoke videre i 10 minutter. Tilsett den stekte soppen og bønnene mot slutten av koketiden.

  • 4

    Server gryten sammen med tagliatelle. Topp gjerne retten med et dryss hakket persille.

Dette trenger du