Vegetar lasagne med bønner

35 min Enkel
Til 5 porsjoner
1,00 stkpaprika1,00 stkløk2,00 stilkerstangselleri600,00 gbønner, sorte og røde1,00 pkTORO Grønnsakslasagne 203g3,50 dlmelk150,00 grevet gulost

En nydelig, hjemmelaget lasagne litt utenom det vanlige. Skikkelig smakfull og med masse god næring!

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på 180 °C (over- og undervarme).

  • 2

    Hakk paprika, løk og stangselleri i biter. La grønnsakene surre seg blanke og myke i en kjele med litt olje. Skyll bønnene og ha dem i sammen med sausposens innhold. Bland alt godt og hell i vann og melk. La det småkoke i 2-3 minutter under omrøring.

  • 3

    Legg saus og pastaplater lagvis i tre lag. Begynn og avslutt med saus. Dryss revet ost på toppen

  • 4

    Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 30 minutter. La den hvile noen minutter før servering. Pynt med friske urter og server brød og blandet salat til.

Dette trenger du